Skip to content

Intralox®

Verkoper Binnendienst (32 - 40 uur)

Location:

Amsterdam, The Netherlands

Category

Customer Service & Technical Support

Division

Intralox

Hours

Days
Apply now

Intralox LLC is ’s werelds marktleider op het gebied van modulaire kunststof transportbanden met vestigingen in de USA, Nederland, Engeland, Brazilië, Australië, China en Japan. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Amsterdam, van waaruit een groot klantenbestand bediend wordt.

Onze duurzame groei en financieel succes is het resultaat van het voortdurend verbeteren van de organisatie in lijn met onze bedrijfsfilosofie,  het investeren in werknemers die teamgericht zijn en inzet tonen en het continue werken  aan verbetering van producten, services en de productiviteit

Als Verkoper Binnendienst bij Intralox lever jij de beste service aan onze B2B klanten en zorg jij dat aan hun wensen en behoeften wordt voldaan. Bij Intralox geloven wij in proactieve collega’s die zelfinitiatief tonen en daarbij de vrijheid krijgen om zelf beslissingen te nemen.

Wat ga jij doen?


Jij levert de beste service aan onze B2B klanten. Jouw verantwoordelijkheden variëren van het verwerken en opvolgen van offertes en orders tot aan het leveren van technische ondersteuning en productadvies aan klanten. Samen met de Account Manager van jouw industrieteam ben je verantwoordelijk voor een aantal waardevolle klantrelaties en is het aan jou om deze op jouw eigen manier op te bouwen en te behouden.


Wat bieden wij jou?

  • Een fantastisch jaarlijks customer service incentive program
  • Onderdeel zijn van een inspirerende werkomgeving gebaseerd op ideeën, samenwerken en inzet
  • De mogelijkheid om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling
  • 25 betaalde vakantiedagen per jaar, een vakantietoeslag van 8 procent, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en meer

Wie ben jij?


Wij zijn op zoek naar een intelligente samenwerker die een positieve benadering heeft en altijd een extra stap zet in de service naar onze klanten. Jij zoekt proactief naar oplossingen voor de klanten en zorgt dat hun ervaring met Intralox altijd aangenaam en persoonlijk is. Wat ben jij nog meer:

  • Jij spreekt vloeiend Nederlands, zowel in woord als geschrift
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële B2B rol
  • Je hebt interesse in techniek, bent nieuwsgierig en een snelle leerling#LI-EMEA