Skip to content

Intralox®

Klantenservice Medewerker - Benelux

Location:

Amsterdam, The Netherlands, The Netherlands

Category

Customer Service & Technical Support

Division

Intralox
Apply now
Intralox LLC is ’s werelds marktleider op het gebied van modulaire kunststof transportbanden met vestigingen in de USA, Nederland, Engeland, Brazilië, Australië, China en Japan. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Amsterdam, van waaruit een groot klantenbestand bediend wordt.

Onze duurzame groei en financieel succes is het resultaat van het voortdurend verbeteren van de organisatie in lijn met onze bedrijfsfilosofie,  het investeren in werknemers die teamgericht zijn en inzet tonen en het continue werken  aan verbetering van producten, services en de productiviteit.
Als klantenservice medewerker bij Intralox lever jij de beste service aan onze B2B klanten en zorg jij dat aan hun wensen en behoeften wordt voldaan. Bij Intralox geloven wij in proactieve collega’s die zelfinitiatief tonen en daarbij de vrijheid krijgen om zelf beslissingen te nemen.
 
Wat ga jij doen?

In deze rol maak je deel uit van het Benelux team waar je B2B klantverzoeken via meerdere kanalen afhandelt. Je geeft samen met het team prioriteit aan klantverzoeken om onze hoge servicenormen te waarborgen en ervoor te zorgen dat bij elke interactie klantwaarde wordt geleverd. Jouw verantwoordelijkheden variëren van het verzorgen van optimaal orderbeheer tot technische ondersteuning. De focus ligt en zal altijd liggen op het identificeren van de behoeften van de klant en het garanderen van onze wereldklasse diensten.
Wat bieden wij jou?
  • Je krijgt de kans om je internationale ervaring een boost te geven
  • Een uitstekend jaarlijks customer service incentive programma
  • Onderdeel uitmaken van een inspirerende werkomgeving gebaseerd op ideeën, samenwerking en inzet
  • De mogelijkheid om je persoonlijk verder te ontwikkelen
  • 25 betaalde vakantiedagen per jaar + 6 ATV dagen, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en meer

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een gedreven teamspeler met een positieve instelling die altijd een stap verder gaat om hoogwaardige klantenservice te bieden met toegevoegde waarde. Je toont initiatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan goed werken in een snel veranderende omgeving. Anderen ondersteunen om teamresultaten te behalen is je passie.


Wat ben jij nog meer:

  • Je bent vloeiend in Nederlands en goed in Engels, zowel in woord als geschrift
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een klantenservice of commerciële rol
  • Je hebt een goede technische affiniteit, bent nieuwsgierig en een snelle leerling


#LI-EMEA